به گزارش پایگاه خبری نشان :

مهناز افشار از 21 سالگی جلوی دوربین رفت. مهناز افشار پس از مهاجرت از ایران حواشی زیادی داشته است.مهناز افشار  سلبریتی معروف ایرانی مهاجرت کرده  مهناز افشار تصویری را از خود با استایل جذاب پاییزی در اینستاگرامش منتشر کرد. از شروع مهر خیلی از بازیگران زن تیپ های جدیدشان را نشان دادن یکی از نوآوری‌های نقاشانه افشین پیرهاشمی استفاده او از چهره مهناز افشار و مهتاب کرامتی در کاراکترهای برخی آثارش است.

استایل مهناز افشار در پاییز

او درباره چگونگی پیدایش این سری کارهایش گفت: تا اوایل دهه ۸۰ نقاشی‌های من فضای بسیار تلخ و گزنده‌ای داشت، هر چند که از منظر هنری از آن بسیار استقبال شد و بخش بزرگی از این آثار در گنجینه ارزشمند دکتر امیر قیصری وجود دارد اما به جهت رویکرد بسیار سیاهش بارها مورد نقد قرار می‌گرفتم

مهناز افشار

مهناز افشار

فکر کنم سال ۱۳۸۶ بود، به ذهنم رسید که در نقاشی از فیگورها، چهره‌هایی را بکشم که مردم آن‌ها را می‌شناسند، برای روزگار خودش این کار بسیار عجیبی به نظر آمد و دیده شد.

دو سینماگر محترم آقایان کیوان علیمحمدی و امید بنکدار در حال ساخت فیلم شبانه روز بودند، آن‌ها گالری من را برای لوکیشن‌شان می‌خواستند.

من گفتم گالری‌ام را در اختیارتان می‌گذارم ولی خانم مهناز افشار و خانم مهتاب کرامتی که دوره اوج معروفیت‌شان بود دو ساعت بیایند تا من از آن‌ها عکاسی کنم و همچنین اجازه نقاشی از این دو بازیگر را به من بدهید، این همکاری شکل گرفت و چند اثر از همین سری در فیلم شبانه روز روی پرده سینما رفت و بعدتر نقاشی‌هایش روانه بازار هنر شد.

او درباره واکنش مهناز افشار و مهتاب کرامتی به این آثار گفت: خانم مهناز افشار یکی از کارهایی که جزو کارهای آخرم است را به اشتراک گذاشت. تا جایی که خاطرم هست آن پست حدود ۴۰۰ هزار لایک خورد.

از خانم کرامتی سال هاست خبری ندارم ولی تابلوهای بسیار زیبایی از ایشان کشیده‌ام.

یکی از تابلوهایی که از خانم کرامتی کشیدم سال ۲۰۰۹ روی جلد کاتالوگ کریستیز دوبی شد، آن موقع اولین بار بود که اثر یک هنرمند ایرانی روی جلد کاتالوگ کریستیز می‌رفت، بماند که نقاشی کشیدن از چهره‌هایی مانند چهره خانم مهتاب کرامتی خیلی سخت است.

سال ۱۴۰۰ شانزدهمین سالی است که افشین پیرهاشمی در ایران نمایشگاهی ندارد، او می‌گوید معلوم است در همه این سال‌ها خیلی دوست داشتم آثارم پیش روی هم میهنانم ارائه شود، اما این امکان هرگز مهیا نشد، سال ۲۰۰۵ آخرین نمایشگاه کارهای جدیدم در گالری سیحون برپا شد.

بعد از آن گالری هما تصمیم گرفت برای من نمایشگاه بگذارد که دو روز قبل از افتتاح، به بهانه‌های بسیار خنده‌دار به کارهای جدیدم مجوز ندادند.

بنابراین به احترام مردم به اتفاق گالری هما تصمیم گرفتیم یک سری از کارهای قدیمی را از دوستانم قرض بگیریم و نمایشی تکراری را ارائه کنیم که به طبع آن را نمایشگاه انفرادی خودم محسوب نمی‌کنم، اکنون هم که کارهایم در اختیار ایام گالری است و اینکه آثارم در کجا به نمایش درآید در اختیار من نیست

ازدواج مهناز افشار  

مهناز افشار در سال 1393 با محمدیاسین رامین ازدواج کرد.همسر او 4 سال از خودش کوچکتر می باشد . این زوج در خرداد ماه سال 94 صاحب فرزند دختری شدند که اسم لیا را برای او انتخاب کردند.

همسر مهناز افشار کیست ؟

محمد یاسین رامین متولد ۱۳۶۰، فرزند ارشد محمد علی‌ رامین، با مدرک دکترا از دانشگاه کشور آلمان، دارای دو ملیت ایرانی و آلمانی است که پیش از این یک بار ازدواج کرده است. پسر رامین در دولت احمدی‌نژاد از معاونین و مشاورین رئیس سازمان هلال احمر بود.

مهریه مهناز افشار

همسر مهناز افشار در مورد رد شایعات مهریه ۲۰ میلیاردی مهناز افشار بیان می دارد: مهریه همسرم 10 شاخه گل نرگس، یک جلد کلام الله مجید و آینه و شمعدان بوده است.

او پس از اشاره به همکاری جدیدش در مجموعه «دارکوب» بهروز شعیبی برای شبکه نمایش خانگی به اظهار نظرهایی کوتاه درباره فیلم هایی که بازی کرده پرداخت و درباره فیلم «متروپل» مسعود کیمیایی گفت:افسوس می خورم که آقای کیمیایی و پسرش نسبت به آن احساس مسئولیت نداشتند و از آن دفاع نکردند. خیلی دلخور شدم وقتی آقای کیمیایی گفتند چون اجازه ندادند فیلمنامه های دیگری را بسازد این فیلم را ساخته است

فعالیت مهناز افشار در خارج از کشور 

وی درباره فعالیت های اجتماعی و حاشیه های از زندگی شخصی اش نیز گفت:فعالیت های اجتماعی برایم جدی تر شده و تمرکز فعلی م روی بچه های بد سرپرست است. با اینکه ممکن است به من بگویند تخصص و سواد این کار را ندارم ولی در حال تلاش برای آگاهی و تمرکز بیشتر هستم، چون با این نوع بچه ها بسیار مواجه هستیم. فعالیت پویش ما هیچ نوع حمایت مالی از کسی نمی گیرد و تمام تمرکزمان برای تصویب لایحه حمایتی است که در حال خاک خوردن در مجلس است

فیلم های سینمایی مهناز افشار

1396 شاه کش

۱۳۹۶ لس آنجلس تهران

۱۳۹۶ فیلم دارکوب

۱۳۹۵ ارادتمند؛ نازنین بهاره تینا

۱۳۹۵ گیلدا

۱۳۹۵ نهنگ عنبر 2 : سلکشن رؤیا

۱۳۹۴ خانه‌ای در خیابان چهل و یکم

۱۳۹۴ نهنگ عنبر

۱۳۹۳ معلم

۱۳۹۲ دلم می‌خواد

۱۳۹۲ بیگانه

۱۳۹۲ متروپل

۱۳۹۲ چه خوبه که برگشتی

۱۳۹۱ از تهران تا بهشت

۱۳۹۱ هیچ‌کجا هیچ‌کس

۱۳۹۰ پل چوبی

۱۳۹۰ یک عاشقانه ساده

۱۳۸۹ برف روی کاج‌ها

۱۳۸۹ سعادت‌آباد

۱۳۸۹ قصه پریا

۱۳۸۸ طبقه سوم

۱۳۸۸ پسر آدم، دختر حوا

۱۳۸۸ خاطره

۱۳۸۷ امشب شب مهتابه

۱۳۸۷ پوپک و مش ماشاالله

۱۳۸۷ شیرین

۱۳۸۷ دعوت

۱۳۸۷ شبانه‌روز

۱۳۸۷ انعکاس

۱۳۸۶ تسویه‌حساب

۱۳۸۶ صد سال به این سال‌ها

۱۳۸۶ کلاغ پر

۱۳۸۵ رئیس

۱۳۸۵ محاکمه

۱۳۸۴ آتش‌بس

۱۳۸۴ آکواریوم

۱۳۸۴ تله

۱۳۸۴ چه کسی امیر را کشت؟

۱۳۸۴ کارگران مشغول کارند

۱۳۸۳ سالاد فصل

۱۳۸۲ سیزده گربه روی شیروانی

۱۳۸۲ کما

۱۳۸۱ دختری در قفس

۱۳۸۱ زهر عسل

۱۳۸۰ نگین

۱۳۷۹ خاکستری

۱۳۷۹ شور عشق

۱۳۷۸ دوستان

۱۳۷۸ شیرهای جوان

سریال های مهناز افشار

1396 – سریال گلشیفته ( بهروز شعیبی در نقش گلشیفته)

1395 عاشقانه

۱۳۹۳–۹۴ عشق تعطیل نیست

۱۳۷۷ گم‌شده

تئاترها

۱۳۹۵ دکلره

۱۳۹۳ دور همی زنان شکسپیر

۱۳۹۱ بیست و یک بار مردن در سی روز

۱۳۹۰ آمدیم، نبودید، رفتیم

منبع: وقت صبح