به گزارش پایگاه خبری نشان :

خبرنگار شکیبا بقال زاده: خبر جدیدی درباره تغییر مبلغ یارانه معیشتی امروز اعلام شده است. دولت وعده هایی درباره افزایش یارانه معیشتی از آذرماه داده است .در ادامه مشروح خبر درباره یارانه معیشتی را بخوانید.

یارانه معیشتی میلیونی در حساب یارانه بگیران

سال ۹۹ و همزمان با اوج کرونا دولت در دو نوبت به مردم وام کرونای یک میلیون تومانی داد که یکی از این دو وام در آذر ماه و نزدیک یلدا به حساب مردم واریز شد. از آن زمان بسیاری گمان می‌کنند که واریز یارانه جدید یلدایی هر سال ادامه‌دار است و منتظرند که امسال هم یارانه یک میلیونی بگیرند. حالا باید منتظر بود و دید امسال دولت برای شب یلدا واریز ویژه‌ای دارد یا نه؟

یارانه معیشتی جدید شب یلدا چقدر است؟

هرچند سرنوشت واریز یارانه یک میلیونی شب یلدا، مشخص نیست اما احتمالا تا پایان آذر ماه دو وایزی قابل توجه برای خانوارها وجود دارد. مقرر شده است که سود سهام عدالت تا پایان آذرماه به حساب افراد واریز شود. مبلغ این سود برای کسانی که سهام عدالت ۵۰۰ هزار تومانی دارد، ۶۰۰ هزار تومان پیش بینی می‌شود. بر این اساس یک خانواد 2 نفر 1 میلیون و 200 هزار تومان سود سهام عدالت دریافت خواهد کرد.

طرح جدید یارانه معیشتی درحال نهایی شدن است

رییس مجلس گفت: مجلس فعال و انقلابی مجلس است که برای حفظ قدرت خرید مردم نه تنها قوانین زیرساختی ضدتورمی مثل اصلاح ساختار بودجه را تصویب کرده است بلکه با هماهنگی دولت کالا برگ الکترونیک را به جای پرداخت فسادزا و غیرموثر ارز ترجیحی تصویب کرد که انشاا.. به زودی با تکمیل و نهایی شدن در اجرا می تواند باعث آرامش معیشتی مردم شود.

یارانه معیشتی آذر دو برابر شد ؟

مدیرکل دفتر امور حمایتی و توانمندسازی وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی دریافت اطلاعات تکمیلی مردم نظیر داده‌های ثبتی ملک را موجب دهک بندی عادلانه‌تر و ارائه خدماتی مطلوب دانست.

زهرا قیومی با اشاره به این که بانک اطلاعات رفاه ایرانیان هر ۶ ماه یک بار به‌روز می‌شود، گفت: در بررسی داده‌ها از دیگر بانک‌های اطلاعاتی نیز استفاده می‌شود؛ یکی از اطلاعات در حوزه املاک است این در حالیست که داده‌های مربوط به اسناد دقیق نبوده و یا مبتنی بر اطلاعات مورد نیاز بانک رفاه ایرانیان نیست.

یارانه معیشتی

وی با بیان اینکه در دهک بندی‌ها با شاخص‌های اقتصادی مردم روبه‌رو هستیم ادامه داد: برخی داده‌ها کامل نیست اما نیازمند به‌روز رسانی داده‌ها و استانداردسازی آنها هستیم تا دهک بندی به درستی اجرایی شود تا افراد ذی نفع نیز در دهک‌های مورد نیاز خود قرار گیرند. تعدادی از شاخص‌های مورد بررسی بانک اطلاعاتی کاملی دارند حال آنکه در برخی داده‌ها نواقصی داریم که نیاز است تکمیل شوند.

قیومی ادامه داد: بانک اطلاعات رفاه در اختیار حاکمیت بوده و محرمانگی آن حفظ می‌شود و قبلا نیز این اتفاق افتاده و صرفا برای حوزه رفاه مردم مورد تدبیر قرار می‌گیرد؛ البته طبیعی است که کمک می‌کند تا نیازمندان را بشناسیم و در سیاست گذاری حمایتی، برخورد به هدف دقیق تر صورت گیرد.

مدیرکل دفتر امور حمایتی و توانمند سازی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به اینکه چگونه باید ملاکان گمنام را در کنار زحمت کشانی قرار داد که با عرق جبین توانایی کسب مال یا منزلی را پیدا کرده‌اند، گفت: استاندارد سازی جمع آوری داده صورت گرفته و تا حدودی توانسته‌اند اقدامات خوبی انجام دهند و برخی داده‌ها نیز از دستگاه ذی ربط در اختیار نیست. این نکته نیز درست است چون برخی داده‌ها ثبتی و برخی دیگر غیر ثبتی است و برای همه این‌ها استاندارد سازی صورت می‌گیرد تا کمترین تبعیض اتفاق افتد.

قیومی خاطرنشان کرد: اطلاعات در قالب یک سرویس قرار می‌گیرد و به کمک حوزه‌های دیگر نظیر بیمه‌ای می‌آید و سازمان ذی ربط نیز شاید نیاز داشته باشد یکسری اطلاعات تکمیلی بگیرد و اگر داده‌ها به سرعت برسد تا پایان سال به وضع مطلوبی می‌رسیم که شاید عالی نباشد ولی قابلیت دارد که مردم از نوع دهک بندی راضی باشند.

وی در برنامه‌ای رادیویی اضافه کرد: آگاه سازی و اقناع مردم مهمترین قدم برای سیاست گذاری حمایتی و ارائه خدمت مطلوب است و اگر دستگاه‌های ذی ربط همراه هم بوده و مردم اطلاعات ثبتی خود را بیشتر کنند، به نتیجه مطلوب‌تر خواهیم رسید.

منبع: خبرآنلاین