به گزارش پایگاه خبری نشان :

متوسط هفتگی قیمت دلار که در حال افزایش است با این مساله مواجه شده که در آینده نزدیک ممکن است قیمت بالاتری به خود بگیرد. مسئولان مربوطه حتما باید مقابل افزایش قیمت دلار بایستند. طبیعتا افزایش قیمت دلار تاثیرمستقیم بر بازار  خواهد داشت. قیمت دلار با پیش بینی های وحشتناکی مواجه شده است. در ادامه قیمت دلار در بازار امروز را مشاهده می کنید.

قیمت دلار در آخرین روز معاملاتی خود در روز چهارشنبه هفته گذشته، قیمت ۵۵.۵۰۰ تومان را به ثبت رساند. اما پس از بسته شدن بازار، با توجه به ریسک‌های سیاسی و همچنین تعطیلات پیش‌رو، قیمت دلار فردایی روند افزایشی داشت.

آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارزها:

قیمت ارز قیمت (ریال)

دلار ۴۲۹,۲۱۹

دلار (نیما) ۲۸۵,۰۰۰

یورو ۴۶۵,۹۴۱

دلار (حواله) ۳۹۵,۲۲۷

درهم ۱۱۶,۸۷۴

یورو (حواله) ۴۲۹,۰۴۱

درهم (حواله) ۱۰۷,۶۱۸

طی دو هفته گذشته، افزایش تنش‌های سیاسی و و‌قوع تنش در غرب خاورمیانه موجب شده بود که قیمت ارز در کشور نیز روند صعودی به خود بگیرد. به‌طوری که قیمت ارز از ۵۵ هزار و ۳۰۰ تومان در هفتم بهمن، به مرز ۵۸ هزار تومان در روز شنبه هفته گذشته رسید. اما با فروکش کردن تنش‌ها و کاهش ریسک‌های سیاسی، قیمت ارز هم روند نزولی گرفته و آرام آرام در یک کانال کاهشی حرکت کرد تا جایی که در آخرین روزهای هفته به قیمت ۵۵ هزار و ۵۰۰ تومان رسید. البته در این بین تزریق حواله‌های ارزی نیمایی در بازار توسط بانک مرکزی هم بی‌تاثیر نبود.

طی هفته گذشته حدود ۵۸۶ میلیون دلار از حواله‌های ارزی تزریق شده توسط بانک مرکزی در بازار معامله شد که تاثیر مستقیمی بر تقاضا در بازار ارز آزاد داشته و تا حدودی تقاضا را از سمت دلار بازار آزاد به سمت حواله‌ها هدایت کرد که همین موضوع هم در کاهش قیمت ارز در بازار بی‌تاثیر نبود. با اتمام هفته و آغاز تعطیلات چندروزه در کشور، قیمت دلار فردایی تا حدودی به دلیل تعطیلات افزایش داشت که البته این رشد چندان چشمگیر نبود. با توجه به اینکه آخرین قیمت معاملاتی روز چهارشنبه ۵۵ هزار و ۵۰۰ تومان بود، قیمت دلار فردایی حدود ۴۰۰ تومان افزایش داشت و به ۵۵ هزار و ۹۰۰ تومان رسید. البته این افزایش به میزانی نبوده که تاثیر خاصی در بازار داشته باشد و باید دید واکنش بازار در بازگشایی هفته تازه چطور خواهد بود. البته با توجه به وضعیت تعطیلات، معاملات روز دوشنبه از اهمیت بیشتری برخوردار خواهد بود.

قیمت طلا هم متاثر از ریسک‌های سیاسی و همچنین نوسانات دلار، روندی مانند قیمت‌های بازار ارز داشت. قیمت هر سکه امامی در آخرین روز معاملاتی هفته گذشته در یک بازه ۴۳۰ هزار تومانی نوسان کرد و بین قیمت‌های ۳۲ میلیون و ۲۸۰ هزار تومان تا ۳۲ میلیون و ۷۱۰ هزار تومان معامله شد. اما در نهایت در قیمت ۳۲میلیون و ۵۸۳ هزار تومان به کار خود در هفته گذشته پایان داد. میزان حباب قیمت سکه امامی هم در نهایت رقمی در حدود ۵ میلیون و ۸۵۶ هزار تومان محاسبه شد. با توجه به کاهش درگیری‌های سیاسی مطرح شده در بازار، به نظر می‌رسد قیمت ارز همچنان روند نزولی داشته باشد و شاید در حوالی ۵۳ هزار تومان متوقف شود. ادامه روند کاهش در این نقطه یا بازگشت آن و آغاز روند صعودی آن وابسته به مسائل متعددی است که در برهه کنونی شاید بتوان مسائل سیاسی خارجی را موثرتر از مسائل سیاسی داخلی دانست. البته تلاش بانک مرکزی در کنترل و کاهش قیمت ارز در بازار را با توجه به عرضه حواله‌های نیمایی نباید نادیده گرفت./ دنیای اقتصاد

قیمت دلار ۳ هزار تومان ریخت

به نقل از خبرآنلاین، تا پیش از هفته سوم بهمن، قیمت ارز حتی به کانال ۶۰ هزار دلار نزدیک شد. مقامات بانک مرکزی و سایر مقامات اقتصادی دولت با زودگذر بودن این روند تاکید داشتند و از این رو سئوال پررنگ این بود که آیا قیت ارز دوباره به کف ۵۲ هزار تومان باخواهد گشت؟

دلار، این ارز پیشران بازار ارز اما همچنان از روند پیشین تبعیت کرد و هر چند برگشت قیمت در بازار آغاز شد اما کف سازی در محدوده قیمتی ۵۵ هزار تومان اتفاق افتاد تا اگر دلار سه هزار تومان کاهش را در هفته سوم بهمن ثبت می‌کند، سه هزار تومان افزایش را نیز در هفته سوم بهمن نسبت به چندی قبل به ثبت برساند.

فعالان بازار البته معتقدند سیاست‌گذار از این وضعیت ناراضی نیست و با وجودی که نهاد تلاش دارد که قیمت اسکناس آمریکایی به پله‌های بالاتر کریدور ۵۰ هزار تومانی ورود نکند اما تمایلی نیز به برگشت به کانال ۵۲ هزار تومانی نیز ندارد.

قیمت دلار از ۱۲ تا روز گذشته ۱۸ بهمن و طی پنج روز کاری هفته سوم بهمن حاکی از افت بازدهی ۵.۱۳ درصدی و کاهش قیمت سه هزار تومانی است. این اسکناس در هفته دوم بهمن به مقدار افت قیمت هفته اخیر رشد بازدهی داشت.