به گزارش پایگاه خبری نشان :

 

تصویب مصوبه جوانگرایی در شورای شهر تهران که در آن، بخشی از مدیران شهرداری باید از بین افراد با سن پایینتر از ۴۵ سال انتخاب شوند، پس لرزه هایی داشت. یکی از پیامدهای این مصوبه، ترک نشست علنی شورای شهر توسط حجت نظری، عضو شورای شهر به عنوان اعتراض بود.

او پس از ترک نشست علنی شورای شهر، در بین خبرنگاران حاضر شد و گفت: شهرداری در دوره ای می گفت سقف سنی جوانی برای مدیران باید ۵۰ سال باشد، در کمیسیون برنامه و بودجه شورا تصمیم گرفته شد سقف جوانی مدیران را ۴۵ سال در نظر بگیرند. نکته اینجاست که شاخصی برای سن و سال جوانی مشخص نشده است. در جهان، ۳۰ یا ۳۵ سالگی را سن جوانی در نظر می گیرند ولی شورا با مصوبه امروز به سمت جوان فریبی رفت و عملا علیه جوانان مصوبه ای را به تصویب رساند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نظری در ادامه سخنانش گفت: پیشنهادی از سمت شهرداری به یکی از اعضا (حسن رسولی) داده شد و در نهایت رای آورد، پیشنهاد این بود که مصوبه جوانگرایی به بعد از تصویب ناظر باشد و شامل انتصابات بعد از مصوبه باشد، این مصوبه باعث می شود اتفاقی درباره جوانگرایی رقم نخورد.

او در ادامه سخنانش با انتقاد از رویه جاری در مدیریت شهری اصلاحطلبان گفت: وقتی شما در طول ۲ سال، ۳ شهردار را تجربه کرده اید و هر کدام تا جایی که توانستند انتصابات داشتند، عملا شما مدیری را نخواهید داشت که در انتظار تغییر باشد و طی دو سال آینده دست بالا ۱۰ تا ۱۵ نفر می خواهند تغییر کنند، در حالی که مدیران شهرداری بالغ بر ۲ هزار نفر هستند و تغییر ۱۰ نفر اصلا با اهمیت نیست و اتفاق خاصی رقم نمی خورد.

عضو شورای شهر در ادامه سخنانش گفت: اعضا با تصویب این مصوبه به جامعه القا می کنند موافق جوانگرایی هستند ولی با تسری این مصوبه به بعد از تصویب، موضوع از انتفاع ساقط شده است و عملا مصوبه را بی اثر کردند.  با این مصوبه نه تنها اتفاق خوبی برای جوانان افتاده، بلکه وضعیت برای جوانان بدتر هم خواهد شد. شهرداری تا امروز تمام تلاشش را می کرد این مصوبه اجرایی نشود و امروز تصور می کند در تقابل با جوانگرایی به پیروزی رسیده است. امروز از شهرداری آمار گرفتم و گفتند در طول ۵ ماه اخیر، درصد بانوان مدیر در شهرداری کاهش یافته است. من افقی نمی بینم مدیران سالخورده و بازنشسته از کار کنار بروند یا کنار رفتن آنها منجر به جوانگرایی شود.

مصوبه ای برای زمینه سازی برای استخدام های جدید

در ادامه این گفتگو، خبرنگار ما سئوال کرد آیا این مصوبه، مقدمه ای برای حضور و استخدام نیروهای جدید وابسته به گروه های سیاسی در شهرداری نیست؟ حجت نظری در پاسخ گفت: انتصاب در سمت های مدیریت و ورود به سیستم دو مقوله جداگانه هستند. آقای نجفی، آقای افشانی و آقای حناچی با ورود نیروهای جدید به شهرداری مخالفند و تصویب این مصوبه برای ورود نیروهای جدید اثرگذار نخواهد بود. اتفاقا معتقدم باید نیروی جوان و جدید وارد مدیریت شهری کنیم.

عضو شورای شهر با بیان اینکه بسیاری از جوانانی که در صف گرفتن پست هستند، از دوره قالیباف وارد شهرداری شده اند، گفت: بالاخره برخی از این پست ها نیاز به گذراندن تعدادی سنوات خدمتی دارد و طبیعتا این مصوبه برای نیروهای جدیدالورود اثری ندارد. الزاما تمام کسانی که در دوره قالیباف وارد شهرداری شده اند، وابسته سیاسی به او نیستند. شهرداری برای جمع آوری پسماند و انجام امور عمرانی، نیاز به نگاه سیاسی ندارد.

او در ادامه سخنانش گفت: چینش آرا و ورود و خروج اعضا از صحن نشان می داد شورای شهر می خواست میخ را به تابوت جوانگرایی بکوبد.