به گزارش پایگاه خبری نشان :

 لیمو و زنجبیل درمان های خانگی قدرتمندی برای سرماخوردگی هستند و به همراه هم می توانند قدرتمندتر و مفیدتر نیز باشند. همانطور که می دانید لیمو سرشار از ویتامین C است و می تواند به محافظت از سیستم ایمنی بدن کمک کند. آب لیمو، خاصیت ضد التهابی دارد و می تواند گلو درد و غشای تحریک شده را تسکین ببخشد.

 
همچنین این ماده فعالیت ضد عفونی کننده دارد و با ویروس سرماخوردگی مبارزه می کند. زنجبیل نیز به تحریک عرق بدن کمک می کند و همین امر باعث می شود سیستم بدن پاکسازی شود و دمای آن کاهش یابد. همانند لیمو، زنجبیل نیز خاصیت ضد عفونی کننده و ضد التهابی دارد. زنجبیل به عنوان سرکوب کننده سرفه نیز عمل می کند.
 
دستور تهیه معجون خانگی زنجبیل و لیمو:
برای اینکه بتوانید از لیمو و زنجبیل یک ماده ضد سرماخوردگی ایجاد کنید بهتر است دستورات زیر را دنبال نمایید.
 
کمی زنجبیل تازه بردارید. حالا آن را در یک کاسه یا پیمانه با یک دوم پیمانه آب لیموی تازه، دو قاشق غذاخوری عسل و دو پیمانه آب جوش ترکیب کنید. این مواد را کاملاً با هم ترکیب کنید. روی آن را با یک پلاستیک برای ۱۰ دقیقه بپوشانید. سپس آن را صاف نمایید. می توانید این ترکیب را سرد یا داغ بنوشید.
 
تهیه ترکیب ضد سرماخوردگی با دارچین:
همانطور که می دانید دارچین خاصیت ضد عفونی کننده دارد و می تواند ویروس های سرماخوردگی را در بدن از بین ببرد. این ماده به بهبود گلود درد کمک می کند. یک دوم قاشق چایخوری دارچین را به دستور بالا اضافه کنید.
 
 
ترکیب با سیر:
این ترکیب زیاد خوشمزه نیست اما می تواند بسیار موثر باشد. حبه سیر له شده را به ترکیب اول اضافه کنید. اینکار را قبل از اضافه کردن آب انجام دهید. بعد از ۲۰ دقیقه صاف نمایید. سیر می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و فعالیت ضد ویروسی دارد.
 
 
فلفل کاین:
کمی فلفل کاین را به ترکیب اول قبل از صاف کردن اضافه کنید. فلفل کاین گلودرد را تسکین می بخشد و می تواند مخاط را نازک تر کند. اینکار به کاهش احتقان کمک می کند. همچنین این ماده قادر است سیستم ایمنی بدن را تقویت نماید.
 
اگر به مواد گفته شده حساسیت دارید از مصرف این درمان های خانگی پرهیز کنید.
 
متخصص تغذیه راهکارهای تغذیه‌ای پیشگیری و درمان آنفلوآنزا را تشریح کرد و گفت: نوشیدن آب ولرم و عسل در افزایش ایمنی بدن و رفع التهاب مؤثر است.
 
دکتر مرتضوی در ارتباط با بیماری آنفلوآنزا و راهکارهای تغذیه‌ای، پیشگیری و مبارزه با آن، اظهار داشت: در فصول سرد مشکلاتی همچون سرماخوردگی، انواع عفونت و آنفلوآنزا در میان مردم شایع می‌شود که با استفاده از مصرف مواد  غذایی مناسب تا حدود زیادی می‌توان از آن پیشگیری کرد.
 
وی افزود: مواد غذایی حاوی آنتی‌اکسیدان همچون انواع مرکبات در پیشگیری و درمان آنفلوآنزا موثر هستند چرا که به دلیل دارا بودن ویتامین C می‌توانند در پیشگیری و درمان این بیماری تاثیرگذار باشد.
 
متخصص تغذیه افزود: مصرف قرص‌های جوشان حاوی ویتامین C مکمل بوده و می‌تواند در کنار مصرف سایر مرکبات مورد استفاده قرار گیرد.
 
مرتضوی اضافه کرد: مصرف نارنگی، پرتقال، لیموی شیرین و ترش، گریپ‌ فروت و انار در پیشگیری و درمان آنفلوآنزا بسیار موثر است همچنین استفاده از آب ولرم و عسل در افزایش ایمنی و کاهش التهاب آن تاثیر گذار است.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: انواع میوه و سبزیجات رنگی همچون توت فرنگی نیز می‌تواند در درمان و پیشگیری از این بیماری موثر واقع شود./کارگر آنلاین

 

منبع: کارگر آنلاین