به گزارش پایگاه خبری نشان :

دنیای اقتصاد: در حالی که سرمایه گذاران به دلیل ترس از شیوع مجدد کرونا به سرمایه گذاری در بازار دلار روی آورده و سبب افزایش ارزش آن شده اند، هر اونس طلا در بازار جهانی در روز گذشته 1862 دلار معامله شد.

برای بسیاری از تحلیلگران، دلار آمریکا کلیدی ترین بازار برای سنجش میزان سقوط بیشتر طلاست همچنین نامشخص بودن سرنوشت بسته محرک مالی جدید دولت آمریکا نیز به افت بیشتر قیمت طلا دامن زده است.

در هفته گذشته قیمت هر اونس طلا شاهد کاهش 4/ 4 درصدی بود که بیشترین افت هفتگی طی 6 هفته گذشته به شمار می رود. در عین حال ارزش دلار در هفته گذشته بیشترین جهش خود از اوایل آوریل را به ثبت رساند. یکی از ریسک های پیش روی بازارهای جهانی انتخابات آمریکاست. در صورتی که در این انتخابات انتقال قدرت به آسانی صورت نگیرد، می توان شاهد رشد قیمت طلای جهانی بود.

نوسان سکه در محدوده 13 میلیونی

در ادامه هم مسیری دلار و سکه در روز گذشته، پس از آن که دلار وارد کانال 29 هزار تومانی شد روند صعودی سکه نیز شدت گرفت. هر قطعه سکه روز گذشته در ساعاتی از روز تا 13 میلیون و 350 هزار تومان نیز معامله شد که در مقایسه با آخرین قیمت معاملاتی 130 هزار تومان افزایش داشت.

بااین حال، در صورت افت قیمت دلار انتظار می رود که ریزش سنگین تری در مقایسه با اسکناس آمریکایی در انتظار فلز گران بهای داخلی باشد. تنها امیدی که کمی ممکن است احتیاط معامله گران برای فروش سکه را بالا ببرد، احتمال بازگشت اونس به کانال هزار و 900 دلاری است.

طلای جهانی ریسک انتخابات آمریکا را پیش روی خود دارد و این مساله می تواند محرکی برای برگشت طلا به سوی نرخ های بالاتر باشد. در هر صورت تا زمانی که کف هزار و 850 دلار در بازار اونس شکسته نشود، خطر بیشتری از جانب قیمت جهانی این فلز گران بها متوجه سکه نخواهد بود.