به گزارش پایگاه خبری نشان :

برای تداوم کاهش قیمت خودرو می‌توان دو عامل اصلی را بشمرد. عامل اول نزولی بودن قیمت ارز است. فضای حاکم بر بازار ارز به سود کاهش قیمت در نخستین روز این هفته ادامه پیدا کرد و با ورود قیمت دلار به کانال پایین تر عملا سیگنال کاهش قیمت به دیگر بازارهای موازی از جمله بازار خودرو ارسال شد.

عامل دو ادامه دار شدن نبود تقاضای موثر در بازار خودرو است. این مسئله خود دو علت دارد. علت اول روند کاهشی قیمت خودرو است که متقاضیان را به این نتیجه رسانده که فعلا برای خرید خودرو دست نگه دارند. عامل دیگر هم فروش‌های فوق العاده اخیر به خصوص ایران خودرو است که متقاضیان خودرو را به سمت خود جذب کرده است.

مجموعه این عوامل موجب شد که قیمت خودرو در هشتم آذر ماه نیز روند کاهشی داشته باشد. در ادامه به قیمت برخی خودروهای شاخص در بازار خودرو اشاره می‌کنیم.قیمت سمند LX دیروز نسبت به روز پنجشنبه دو میلیون دیگر کاهش یافت و به ۱۶۳ میلیون تومان رسید و این در حالیست که قیمت سمند EF۷ با کاهش ۳ میلیون تومانی روی ۱۸۸ میلیون تومان ایستاد.

قیمت خودروها در بازار

سمند دوگانه سوز کاهش بیشتری داشت و با ۶ میلیون تومان کاهش قیمت نسبت به روز پنجشنبه گذشته، به قیمت ۲۱۴ میلیون تومان اعلام قیمت می‌شد.

پژو ۴۰۵ جی ال ایکس کاهش قیمت یک میلیون تومانی داشت و به ۱۶۵ میلیون تومان رسید. پژو ۴۰۵ اس ال ایکس با ۴ میلیون تومان افت قیمت به ۱۷۰ میلیون تومان رسید.

قیمت پژو پارس TU۵ هم از افت قیمت در امان نماند. قیمت این مدل پژو پارس با ۵ میلیون تومان کاهش قیمت نسبت به پنجشنبه، روی ۲۲۳ میلیون تومان قرار گرفت. قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۲ هم با کاهش یک میلیون تومانی به ۱۷۴ میلیون تومان رسید.

در گروه خودروهای سایپا نیز قیمت پراید ۱۳۱ با کاهش یک و نیم میلیون تومانی به ۹۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید و قیمت پراید ۱۳۲ نیز با یک تا دو میلیون تومان کاهش قیمت روی ۱۰۰ میلیون تومان ایستاد.

قیمت تیبا صندوقدار نسبت به روز پنجشنبه بدون تغییر و ۱۱۰ میلیون تومان عنوان شد و قیمت تیبا هاچبک با یک میلیون تومان کاهش به ۱۱۸ میلیون تومان رسید.

قیمت کوییک دنده‌ای هم یک میلیون تومان دیگر پایین آمد و به ۱۳۶ میلیون تومان در هر دستگاه رسید