به گزارش پایگاه خبری نشان :
شاخص کل بورس در بیش از یک ساعت از آغاز معاملات امروز با افت ۵ هزار و ۴۶۱ واحدی به رقم ۱ میلیون و ۲۹۷ هزار واحد کاهش یافت.

 شاخص کل بورس تهران در یک ساعت و ۱۵ دقیقه از آغاز معاملات امروز (چهارشنبه ۱۱ فروردین ماه) با افت ۵ هزار و ۴۶۱ واحدی، به جایگاه یک میلیون و ۲۹۷ هزار واحد سقوط کرد.

این در حالی است که شاخص هم‌وزن با رشد مثبت ۲۴۴ واحدی در رقم ۴۴۳ هزار واحد قرار گرفته است.

نمادهای «فملی» با هزار و ۸۵ واحد، «فولاد» با ۸۲۴ واحد و «شستا» با ۶۳۰ واحد، بیشترین تأثیرگذاری منفی در کاهش شاخص کل بورس داشته‌اند.

بازار فرابورس نیز با افت ۶ واحدی، معاملات امروز را آغاز کرده است.

همچنین در معاملات امروز بورس انرژی، محصولاتی چون «پنتان پلاس»، «هیدروکربن سنگین»، «گاز مایع» و «ریفورمیت» عرضه خواهد شد.

عیدی وزیر اقتصاد برای بورس بازان

اقتصادنیوز/وزیر امور اقتصادی و دارایی ضمن تحلیل وضعیت بازار سرمایه در سال جدید، آینده خوبی را برای سودآوری بازار سهام و بورس بازان نوید داد.

فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی امروز (چهارشنبه ۱۱ فروردین) در حاشیه جلسه هیأت دولت در گفت‌وگوی تلویزیونی درباره روند بورس در امسال گفت: خوشبختانه بعد از سال تحویل، رئیس بورس دو جلسه مفصل در باره برنامه‌های بازار سرمایه توضیحاتی را ارائه دادند.

وی افزود: در آغاز سال تمامی متغیرهای اقتصادی بر تحولات بورس و شرایط آن نویددهنده پایداری در بازار را نشان می‌داد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: تحلیل گران مطرح کردند که باید روندی را طی کنیم که به تعادل پایدار در بورس برسیم ضمن اینکه در جلسه شورای‌عالی بورس که در آینده نزدیک برگزار خواهد شد به دنبال پایداری و تعادل بورس و مولفه‌های آن هستیم.

دژپسند گفت: سود شرکت‌های بورسی خوب است ضمن این که برخی شرکت‌های صادراتی به دلیل فراهم شدن صادرات بیشتر برای آنها وضعیت بهتری خواهند داشت؛ بنگاه‌ها در حال افزایش استفاده و بهره‌برداری از ظرفیت اسمی خود هستند و سودشان در حال افزایش است.

وی افزود: اقتضای فعالیت در بازار سرمایه، محاسبه گری و دقت در خرید و فروش است؛ برخورد و رفتار هیجانی در خرید و فروش به نفع هیچ کس نیست. این در حالی است که سهام علاوه بر قیمت، سودآوری هم دارد و در پایان مجامع به هر سهم سودی تعلق می‌گیرد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در خصوص آخرین روند ترخیص کالا از گمرکات گفت: زمان ترخیص را به شدت کاهش داده‌ایم و با استفاده از تجهیزات مدرن و الکترونیکی این اقدام را دنبال کرده‌ایم، ضمن این که نظارت پسینی را هم جایگزین نظارت پیشینی کرده‌ایم و عملا نقش نیروی انسانی را در ترخیص کالاها کاهش داده‌ایم.

دژپسند در پایان گفت: اگر ارز لازم برای ترخیص کالاها تأمین شود، در مورد ترخیص سریع‌تر کالاهای اساسی از گمرکات به شرط تأیید سازمان استاندارد و وزارتخانه‌های مربوطه مشکلی را نداریم.