می توان گفت تولید دیوارهای آماده در صنعت ساخت و ساز تاثیرات قابل توجهی داشته و استفاده از آن ها به تدریج در حال افزایش است. در این مطلب به بررسی مزایای دیوارهای آماده و معرفی انواع مهم این دیوارها پرداخته ایم.
معرفی انواع دیوارهای آماده
در ادامه به معرفی چهار نوع از انواع دیوارهای آماده شامل دیوارهای بتنی، ساندویچ پانل، گچی و کناف پرداخته ایم. این چهار نوع دیوار پیش ساخته کاربردهای زیادی دارند و در پروژه های زیادی از آن ها استفاده می شود.
1_ دیوار پیش ساخته بتنی
دیوارهای بتنی را از مصالحی مانند، سیمان، میلگرد، آب، سنگدانه و افزودنی ها تولید می کنند. ترکیب و درصد استفاده از این مواد باید طبق استاندارد خاصی باشد؛ تا از این طریق بتن بتواند کارایی و کیفیت لازم را داشته باشد. معمولا میلگردی که در ساخت این دیوارها استفاده می شود، از نوع 16 است که سختی و استحکام بتن را افزایش می دهد. از مزایای این دیوارها می توان به کیفیت و کارایی بالا، نصب آسان، قیمت مقرون به صرفه و استحکام و دوام بالا اشاره کرد.
برخی افراد برای مقرون بصرفه بودن هزینه های پروژه، دیوار پیش ساخته بتنی دست دوم را برای خرید مورد هدف قرار می دهند، اما متاسفانه جابجایی برخی دیوار ها باعث شکسته شدن و یا ایجاد ترک های عمقی در آنها می شود که عمر آنها را کوتاه و شما را متضرر خواهد کرد.
2_ دیوارهای ساندویچ پانل
برای ساخت این دیوارهای آماده از پنل های ساندویچی استفاده می شود. این دیوارها را می توان نوعی از مصالح جدید تلقی کرد که برای مصالح سنتی همانند آجر، ملات، گچ و غیره، جایگزین مناسبی هستند. این دیوارها ساختاری سه لایه ای دارند. دو لایه زیرین و رویی از جنس ورق بوده و لایه میانی نیز از جنس عایق ساخته می شود. یکی از کاربردهای رایج این دیوارها در سخت کانکس است. البته در مواردی دیگری همچون پوشش دیوارها و حتی تفکیک و پارتیشن بندی قسمت های مختلف نیز از این دیوارهای آماده استفاده می شود. این دیوارها از مزایایی همچون کیفیت و طول عمر بالا و نیز عایق صوتی و حرارتی بودن برخوردارند.
3_ دیوارهای گچی
دیوارهای گچی نوع دیگر دیوارهای آماده هستند که برای تولید آن ها از ترکیب گچ و آب استفاده می شود. همچنین نوعی الیاف سبک به عنوان افزودنی نیز به این ترکیب اضافه می کنند. نوع گچ مورد استفاده در ساخت این دیوارهای پیش ساخته، نسبت به گچ معمولی دانه های ریزتری دارد. این دیوارها را به شکل کام و زبانه ای در کنار هم قرار می دهند و برای اتصال آن ها از نوعی ملات گچ استفاده می شود. دیوارهای آماده گچی در ساخت فضاهای کوچک ساختمان همانند آشپزخانه و سرویس بهداشتی و نیز تفکیک قسمت های مختلف محیط کاربرد زیادی دارند. ضخامت این سازه های گچی از پنج تا 15 سانتی متر می رسد.
4_ دیوارهای کناف
دیوارهای کناف را می توان نوع چهارم دیوارهای آماده دانست که اجرای آن ها به دو شیوه سیستم سازه ای و بدون سیستم سازه ای انجام می شود. این دیوارها را می توان به عنوان عایق صوتی و حرارتی نیز استفاده کرد که برای تفکیک بخش های مختلف ساختمان، گزینه مناسبی به شمار می روند. این دیوارهای آماده از سازه های فلزی و گالوانیزه ساخته می شوند. صفحات گچی و سیمانی روکش دار نیز روی آن ها به شکل پیچ شده قرار می گیرند. دیوارهای آماده گچی از مزایایی همچون نصب سریع و آسان، سازگاری با محیط زیست، امکان تعمیر و ترمیم، عایق صوتی و حرارتی بودن و نیز قیمت مقرون به صرفه برخوردارند. دیوارهای کناف عمدتا در ایجاد دکوراسیون داخلی ساختمان ها کاربرد دارند.
مزایای دیوارهای آماده
در زیر مزایای دیوارهای آماده به شکل فهرست وار بیان شده اند.
-
وزن نسبتا سبک
-
حمل آسان آن ها به محل پروژه
-
امکان تعویض و ترمیم آن ها
-
مقاوم در برابر شرایط مختلف آب و هوایی
-
نصب آسان و تسریع فرایند ساخت و ساز
-
قیمت مقرون به صرفه
-
عدم نیاز به مصالح سنتی همانند ملات، گچ، آجر، بلوک های سفالی و غیره
-
کاهش نیاز به نیروی انسانی
-
سبک شدن بار ساختمان
-
ایجاد خسارات کم تر به هنگام زلزله
-
مصرف انرژی کم تر با استفاده از این دیوارها
شرکت نیک تابان دز، سازنده انواع دیوارهای آماده بتنی
شرکت نیک تابان دز از جمله شرکت های مطرح و باسابقه در صنعت ساخت سازه های بتنی به شمار می رود که بخشی از تولیدات این شرکت را انواع دیوارهای آماده بتنی تشکیل می دهند. این شرکت برای تولید این دیوارهای بتنی، از بهترین مصالح استفاده کرده و استانداردهای کیفیت را در تولید آن ها کاملا رعایت می کند.
به طوری که دیوارهای بتنی تولید شده در این شرکت می توانند تا چندین سال عمر کرده و دوام زیادی داشته باشند. شرکت نیک تابان دز تلاش می کند تا به منظور مشتری مداری و جلب رضایتمندی حداکثری مشتریان، علاوه بر کیفیت بالا، این محصولات را با قیمت مناسب و مقرون به صرفه نیز عرضه کند.
دیدگاه شما