به گزارش پایگاه خبری نشان :

نفیسه روشن متولد 13 اردیبهشت 1361 در تهران است. نفیسه روشن بازیگر سینما و تلویزیون است. نفیسه روشن در محله باغ صبا تهران به دنیا آمده است . پدر نفیسه روشن مهندس پرواز در نیروی هوایی ارتش و مادرش خانه دار می باشد نفیسه روشن عکس جدیدی را در فضای مجازی منتشر کرد.

نفیسه روشن و پسرش

نفیسه روشن با انتشار عکس سگش او را پسر خود نامید

نفیسه روشن

نفیسه روشن

نفیسه روشن: بگذارید مردم شاد باشند!

نفیسه روشن تازه عروس سینما و تلویزیون می گوید که از فحاشی مردم به خانواده اش در فضای مجازی خسته شده ام کاش بذارید مردم شاد و آزاد باشند. او در ادامه می گوید من عروسی آنچنانی نگرفتم و بسیار ساده بود.

البته خانم روشن در این مصاحبه می گوید که مراسم ازدواجش (ازدواج اول) خیلی ساده بوده است در صورتی که ویدیوهای منتشر شده از این مراسم عروسی چیز دیگری را نشان می دهد ! البته شاید سادگی از نظر خانم روشن با ما مردم عادی فرق داشته باشد.

نفیسه روشن 

نفیسه روشن : غلط میکنه کسی بخواهد من را قضاوت کند

نفیسه روشن در واکنش به قضاوت هایی که درباره طلاق گرفتنش می شد در یک ویدیو به تندی صحبت کرد و برخی از مردم را که در صفحه او بودند مورد فحاشی قرار داد. نمی خواهیم از برخی از کاربران که واقعا ادب را رعایت نمی کنند دفاع کنیم ولی نفیسه روشن بازیگر تلویزیون حالا به لطف حاشیه هایی که ایجاد کرده طرفداران میلیون دارد و در حال کسب درآمد و همانطور که دیدید فحاشی به مردم است. بیشتر حاشیه هایی که برای نفیسه روشن اتفاق افتاده از جرقه ای بوده که خودش ایجاد کرده یعنی اول درباره طلاق و زندگی شخصی خودش لایوهایی را در اینستاگرام گذاشت و حرف های جنجالی را مطرح کرد سپس موجی از حاشیه به سمت او روانه شد که همین نکته باعث می شود مردم همیشه به او بگویند این حاشیه ها را برای خودنمایی ایجاد می کند و خودش کاملا راضی است

نفیسه روشن

بیوگرافی نفیسه روشن

نفیسه روشن متولد 13 اردیبهشت 1361 در تهران ، بازیگر سینما و تلویزیون است. فارغ التحصیل لیسانس رشته حقوق اسلامی از دانشگاه آزاد می باشد که به شدت حامی حیوانات بوده و سفیر دوقلوهاست.

در محله باغ صبا تهران به دنیا آمده است ، پدرش مهندس پرواز در نیروی هوایی ارتش و مادرش خانه دار می باشد و تنها برادرش نیز هم اکنون مهندس پرواز است

تحصیلات نفیسه روشن

نفیسه روشن فارغ التحصیل رشته فقه و حقوق اسلامی در مقطع کارشناسی از دانشگاه آزاد اسلامی است.

نفیسه روشن در پاسخ به دلیل ادامه ندادن رشته تحصیلی و کار نکردن در آن زمینه می‌گوید: 

از همان کودکی علاقه به عرصه هنر داشتم اما پدرم همیشه می گفت که بهتر است مثل دکتر اصفهانی باشی. او یک دکتر و خواننده خوب است. می توانی یک وکیل خوب باشی و بازیگری را ادامه دهی و در آن هم خوب باشی که اگر در بازیگری به مشکلی برخوردی، یک تحصیلات آکادمیک از یک شغل دیگر را داشته باشی که بتوانی یک کار دیگر را هم انجام دهی.

نفیسه روشن

اما هیچ وقت پیش نیامد که دو شغله بودن را حفظ کنم. حقوق، رشته ای است که برای وکیل شدن یا قاضی بودن باید جذبه ای را داشته باشید. اعتماد به نفس و روحیه محکمی که با چهار قطره اشک و آه و ناله دلت برای آنها نسوزد. خوب قضاوت کنید و حق را به کسی بدهید که واقعا سزاوارش هست. من این روحیه را نداشتم.

در همان دوره کارورزی، دلم به حال مجرمی که گریه می کرد می سوخت! همان موقع به من گفتند که به درد این شغل نمی خورم. هنر لطافتی دارد که با روحیه من سازگار است. من به عشق، دوستی، مهربانی و معرفت اعتقاد دارم و به همین خاطر خودم را در این سو محکمتر کردم.

خیلی وقت ها به طراحی، دکور یا حتی نقاشی فکر کردم اما به بازیگری که مهندس یا دکتر باشد، فکر نکردم. آنها شغل های سختی است که به خوبی می تواند درگیرت کند. اگر بخواهی متخصص خوبی باشی، به نظرم خیلی درگیر می شوید اما اگر صرفا گرفتن یک مدرک شرط باشد، هر مدرکی می تواند گوشه خانه بماند و خاک بخورد

نفیسه روشن

نفیسه روشن در سال ۱۳۹۱ با یک خلبان به نام بهنام ازدواج کردو تا کنون فرزندی ندارد.

زندگی مشترک نفیسه روشن با یک خلبان

نفیسه روشن: یکی از پررنگ ترین سختی های شفل همسرم نبودنش در لحظه هایی است که من انتظار دارم کنار من باشد. مثلا همین عید امسال نبود. من وقت زیادی را گذاشتم و با وسواس زیاد هفت سین انتخاب کردم و چیدم اما لحظه سال تحویل کنار من نبود. چهارشنبه سوری نبود

خیلی از مراسم و زمان هایی که من دوست دارم کنارم باشد، نیست. از سوی دیگر اگر از بهنام بپرسند زندگی با یک بازیگر چطور است، جواب می دهد خیلی سخت! خیلی وقت ها او هست و من نیستم و ماجرای یکی بود، یکی نبود داستان زندگی من و بهنام است.

اما به خاطر علاقه ای که به هم داریم به شغل همدیگر احترام می گذاریم. از سوی دیگر من می دانم که همسرم اسکادران هواپیمایی است که چند صد نفر مسافر دارد و باید محیط آرامی برای او فراهم شود و آرام باشد. خاطرش از زمین و زمینی ها گرم باشد که بتواند با آرامش سر کارش باشد. به همین خاطر ما سعی می کنیم که با آرامش زندگی کنیم و این آرامش را به یکدیگر منتقل کنیم.

علت بچه دار نشدن نفیسه روشن

نفیسه روشن: در این مدت به بچه دار شدن فکر نکردیم. این مدت تمام کارهایی که دوست داشتم انجام دهم را انجام دادم و همسرم همیشه مشوقم بود. خیلی از همکارانم با او دوست هستند و رابطه خوبی با آنها دارد. خدا را شکر می کنم، چرا که حس می کنم مهمترین بخش زندگی آن بخشی است که با کسی همراه می شوی.

اینکه ان همراه چه کسی باشد خیلی مهم است. او یار و همدم من است و فکر می کن حالا دو دوست خوب هستیم اما هنوز ویژگی های یک پدر و مادر خوب را نداریم. فعلا به بچه دار شدن فکر نمی کنیم

نفیسه روشن

نفیسه روشن، یک سوارکار حرفه‌ای

زمان دانشگاه یک دوره سوارکاری رفتم اما به خاطر کلاس های دانشگاه و کار فرصت آموزش دیدن را نداشتم تا اینکه درسم تمام شد و فرصت پیدا کردم سراغ کارهایی بروم که دوست داشتم. یکی از آنها سوارکاری بود.

بهار، تابستان و حتی پاییز که هوا خیلی سرد نیست، تمام تفریح من سوارکاری است. حتی اگر نتوانم سوارکاری کنم، می روم و اسب ها را تماشا می کنم. حس خوبی دارد. با یک موجود زنده ای طرف هستید که می فهمد و همان موقع به حس هایت جواب می دهد.

نفیسه روشن

فیلم شناسی نفیسه روشن

نفیسه روشن در فیلم های سینمایی

- چک

- انسان‌ها (محسن توکلی - ۱۳۸۹)

- مادر زن سلام (خسرو ملکان - ۱۳۸۵)

- شاخه گلی برای عروس (قدرت الله صلح میرزایی - ۱۳۸۳)

- نسترن (کاظم راست گفتار - ۱۳۹۰)

ایفای نقش نفیسه روشن در مجموعه‌های تلویزیونی

- برابر با اصل(جلال الدین دری - ۱۳۹۳)

- زمانی برای عاشقی (محمدحسین لطیفی - محرم ۱۳۹۲)

- یه تیکه زمین (مهدی کرم پور - ۱۳۹۱)

- پنج کیلومتر تا بهشتعلیرضا افخمیرمضان ۱۳۹۰

- تله فیلم گنجشک و قناری - ۱۳۹۰)

- دارا و ندار (مسعود ده نمکینوروز -  ۱۳۸۹)

- ساختمان ۸۵ (مهدی فخیم زاده - زمستان ۱۳۸۹)

- قفسی برای پرواز (یوسف سید - مهدوی)

- رستگاران

- ماه عسل (شاهد احمدلو - نوروز ۱۳۸۸)

- کلانتر ۳ (محسن شاه محمدی - ۱۳۸۸)

- دفترخانه شماره ۱۳ (سیدوحید حسینی)

- تله فیلم دستمو ول کن (مجتبی چراغعلی - ۱۳۸۸)

- تله فیلم یازده و هفت دقیقه (رضا حسنی - ۱۳۸۸)

- تله فیلم سرگرد (کاظم معصومی - فروردین ۱۳۸۷)

- تله فیلم پیوند (سعید عالم زاده - اردیبهشت ۱۳۸۷)

- تله فیلم کابوس (سیروس مقدم - ۱۳۸۷)

- مثل هیچ کس (عبدالحسن برزیده - تابستان ۱۳۸۷)

- کابوس

- اغما (سیروس مقدم - رمضان ۱۳۸۶)

- تله فیلم این پرونده مختومه نیست (مهرداد خوشبخت - اردیبهشت ۱۳۸۶)

- تله فیلم چند متر آن طرف تر (فریدون فرهودیدی - ۱۳۸۶)

- تله فیلم مأموریت بهار (حسن لفافیان - بهمن ۱۳۸۶)

- مسافری از گرونگول (بهار ۸۵)

- سال های برف و بنفشه (سعید سلطانی - پائیز ۱۳۸۵)

- کلانتر ۲ (محسن شاه محمدی - ۱۳۸۴)

- تله فیلم مسافر (محمد دستگردی - اردیبهشت ۱۳۸۴)

- تله فیلم آوای زمین (مهرداد خوشبخت - تیر ۱۳۸۴)

- کلانتر (محسن شاه محمدی - آذر ۱۳۸۴)

- باران بهاری (مسعود رشیدی - تابستان ۱۳۸۴)

- خوش غیرت (علی شاه حاتمی - نوروز ۱۳۸۴)

- روزگار قریب (کیانوش عیاری - پائیز ۱۳۸۳)

- روزهای بیاد ماندنی (همایون شهنواز - پائیز ۱۳۸۲)

- تب سرد (علیرضا افخمی - تابستان ۱۳۸۲)

- کمکم کن (قاسم جعفری - پاییز ۱۳۸۱)

- مردان کوچک

نفیسه روشن در شبکه خانگی

- تهران دربست (سپهر محمدی - ۱۳۹۴)

- کات کلانتری (علی میری رامشه - ۱۳۹۰)

- آقای زرنگ (اکبر صادقی - ۱۳۸۹)

- الم شنگه (حسن - قناعت - ۱۳۸۹)

- نفر دهم (محمدجواد کاسه ساز - ۱۳۸۸)

نفیسه روشن

منبع : وقت صبح