به گزارش پایگاه خبری نشان :

از قدیم الایام از بین بردن موهای زائد در میان بانوان بسیار رایج بود به گونه ایی که آنها برای از بین بردن موهای زائد خود، روش‌های بسیار مختلفی را امتحان می کردند. روش های قدیمی معمولا تأثیر دائمی نداشتند و بعد از گذشت یک الی دو ماره بانوان محبور می شدند که دوباره موهای زائد خود را بتراشند از روش های بسیار قدیمی می توان به اپیلاسیون و استفاده از واجبی یا پودرهای موبر اشاره داشت. بعد از ساخت ژیلت بسیاری از بانوان به این روش برای تراشیدن موهای زائد روی آوردند اما از معایب اساسی این روش رشد بیش از حد موها می باشد که باعث کلافگی افراد شده بود. امروزه نیز لیزر کل بدن برای از بین بردن دائمی 80 الی 90 درصد موها به وجود امده است که اثر بخشی فوق العاده ایی دارد.

HiNMC8wHyo2o

لازم به ذکر می باشد که از بین بردن موهای زائد یا به عبارتی عمل زیبایی لیزر موهای زائد یکی از بهترین و آسان ترین روش هایی است که می توان با استفاده از آن از شر موهای زائد بدن به طور کلی خلاص شد. دلیل اصلی نگرانی بسیاری از افرادی که می خواهند لیزر موهای زائد انجام دهند، این است که غده تیروئید در ناحیه ای قرار گرفته که برای از بین بردن موهای زائد صورت و گردن در مقایسه با سایر غدد بدن در تماس بیشتری با اشعه لیزر خواهد بود.

ارتباط لیزر موهای زائد و تیروئید یکی از سوال های بسیاری از افرادی است که به دنبال حذف موهای اضافه و زائد به وسیله لیزر می باشد. خیلی ها دوست دارند بدانند که آیا ممکن است لیزر فول بادی برای افرادی که دارای بیماری تیروئید هستند خطرناک باشد؟ آیا لیزر به طور کلی می توان تاثیر منفی خاصی روی این افراد و وضعیت سلامتی آن ها داشته باشد؟ 

IMzyO0qmjqjm

آیا لیزر موهای زائد بتأثیری بر روی افراد مبتلا به تیروئید دارد؟

شایان به ذکر می باشد که یکی از مهم ترین مشکلاتی که مردم این روزها با آن روبه رو شده‌اند موهای زائد و تارهای موی زائدی است که در نواحی مختلف بدن رشد خواهد کرد و اعتماد به نفس افراد را تحت الشعاع قرار خواهد داد. برای از بین بردن این موها، راهکارهای زیادی وجود دارد. که به برخی از آن ها در زیر اشاره کرده ایم:

  • بعضی ها دائما با استفاده از تیغ موهای زائد بدن خود را کوتاه می کنند

  • بعضی ها نیز ترجیح می دهند برای چنین فعالیتی، گزینه وکس را در نظر بگیرند

  • برخی از افراد از اسپری ها یا کرم های موبر استفاده می کنند

  • برخی دیگر از افراد پودرهای موبر را جایگزین مناسبی می دانند

اما انتخابی به مراتب موثرتر، مناسب تر و نتیجه بخش تر از این دو فعالیت برای از بین بردن مو های زائد نیز وجود دارد. در این بین پزشکان و متخصصان انجام عمل زیبایی، لیزر موهای زائد را به عنوان یکی از بهترین راه حل های ممکن پیشنهاد می‌کنند.

لیزر موهای زائد روشی است که اثر بخشی بسیار بالایی دارد، در زمان کوتاهی انجام می شود و می تواند همه نگرانی های شما در مورد رشد مو های زائد را برطرف نماید. اگر چه این موضوع یک دغدغه همگانی برای همه مردم به حساب می آید، اما استفاده از لیزر، می تواند این دغدغه را به طور کامل برای شما عزیزان از بین ببرد.

NUfyAaJcb3sO

بنابر توضیحات ذکر شده در بالا، نمی توان زمزمه های مربوط به بی تاثیر بودن انجام لیزر مو های زائد برای افراد مبتلا به تیروئید را چندان جدی گرفت. به دلیل آن که این صحبت ها پایه علمی خاصی ندارند و بر اساس مباحث علمی، مطرح نشده اند. بنا به تعریف درست تر و علمی تر، نتیجه ی عمل زیبایی لیزر موهای زائد در یک فرد مبتلا به اختلالات تیروئید و یک فرد دیگری که درگیر این اختلال نیست، تفاوتی نخواهد داشت. از جمله نکات بسیار مهم درباره این بحث می توان به موارد بسیار مهم زیر اشاره داشت:

  • این عمل چه در افراد مبتلا به اختلالات تیروئید و چه افرادی که تیروئید ندارند، با یک کیفیت قابل انجام است. در واقع اختلالات تیروئید عامل ایجاد اخلال در تاثیر لیزر موهای زائد نخواهد بود.

  • هم چنان که عمل زیبایی لیزر موهای زائد نیز بر اساس مستندات علمی و شواهد موجود تاثیری در کیفیت عملکرد غده تیروئید نخواهد داشت.

  • تنها نکته مهم و قابل توجه در تفاوت ایجاد شده بین افراد مبتلا به پرکاری و یا کم کاری تیروئید و سایر مردم این است که این افراد احتمالا به شدت و یا تعداد جلسات بیشتری از عمل زیبایی لیزر موهای زائد نیازمندند.

  • نتایجی که از روش های درمانی اختلالات تیروئیدی حاصل می شود می تواند نتایج به دست آمده از لیزر موهای زائد را خنثی کند.

بنابراین می توان اذعان داشت که اگر به بیماری تیروئید دچار هستید، باید قبل از انجام لیزر مو های زائد به شکل کامل و دقیق با پزشک خود مشورت کنید. پزشک متخصص با بررسی شرایط سلامتی شما و هم چنین نوع دارو های مصرفی، میزان دقیق تاثیر این فعالیت را به شما اطلاع خواهد داد.

آیا لیزر موهای زائد آسیبی به افراد مبتلا به تیروئید خواهد رساند؟!

باید بیان شود که در دنیای امروزی و با توجه به پیشرفت تکنولوژی شاهد استفاده لیزر در صنعت ها و زمینه های علمی بسیاری مختلفی هستیم که یکی از متداول ترین استفاده های آن در بین عموم عمل زیبایی لیزر موهای زائد می باشد. نگرانی ها درباره ایجاد نقص در عملکرد غده تیروئید در افراد و آسیب به آن بر اثر عمل زیبایی لیزر موهای زائد، به دلایلی اثبات شده و علمی، بیهوده می باشد. هیچ گونه شواهدی مبنی بر آسیب رساندن عمل زیبایی لیزر موهای زائد بر غده تیروئید وجود ندارد. حقیقت این است که در روند انجام عمل زیبایی لیزر موهای زائد، اشعه های تابانده شده تاثیر سطحی خواهند داشت.

این لیزر ها به هیچ وجه از سطح پوست عبور نمی کنند و به ارگان ها و اندام های داخلی بدن نفوذ نخواهد کرد. و هم چنین پس از جذب شدن در رنگدانه های فولیکول مو، روند حرکتی آن ها متوقف خواهد شد. پس از آن جایی که غده تیروئید زیر پوست قرار دارد و لیزر نمی تواند از سطح پوست عبور نماید، هیچ نوع نگرانی خاصی نباید در این مورد وجود داشته باشد.

نکات بسیار مهمی که باید بدانید:

  • برای به حداقل رساندن و یا حذف احتمالات اندک عوارض پوستی و یا آسیب های احتمالی دیگر، الزامی است که مشورت با یک جراح پلاستیک، متخصص پوست و یا کارشناس با تجربه در این حرفه، حتما انجام شود.

  • برای تعیین بهترین برنامه درمان و رعایت قوائد علمی و ایمنی قبل از آغاز هرگونه اقدامی پیرامون لیزر موهای زائد، نیز باید مشورت صورت گیرد. به دلیل آن که می تواند تا حد زیادی باعث کاهش عوارض و خطرات ناشی از موزدایی گردد.

شما در هر وضعیتی که هستید، باید برای لیزر مو های زائد در یک جلسه مشاوره با پزشک متخصص شرکت کنید تا مطمئن شوید که این فرآیند برای شما ایده آل خواهد بود. پزشک همچنین با بررسی شرایط شما، بهترین دستگاه ممکن را متناسب با این شرایط برای شما در نظر می گیرد. اگر از بیماری خاصی رنج می برید، مشورت کردن با پزشک قبل از انجام لیزر موهای زائد یک اصل بسیار مهم و حیاتی به حساب می آید.